Over Maarten

Vanuit 1412 Marketing & Media worden diverse bedrijven geholpen met marketing & media vraagstukken. Tevens worden teams en MT’s getraind en blijkt steeds vaker dat deze marketingvraagstukken leiden tot bedrijfskundige vragen. Doel is niet alleen de vragen te achterhalen, de antwoorden te zoeken, maar in veel gevallen ook direct de juiste partijen of oplossingen te verbinden.

Een overzicht van activiteiten vind je hier.

“Mensen doen zaken met mensen, niet met logo’s. Daarom is het belangrijk dat bedrijven en organisaties de mensen achter de logo’s laten zien. De enige manier om dat te doen is transparantie. Schuif de gordijnen van je organisatie aan de kant en laat mensen binnenkijken. Grote kans dat daar ook een klant bij zit…”

Marketing, gedreven vanuit de beschikbare kennis en ervaring binnen de organisaties, wordt ingezet om de bedrijven goed te positioneren.

Ik vind het fantastisch om partijen te verbinden, bij voorkeur door het delen van kennis. Vóór anderen om te helpen, amuseren of inspireren, dóór anderen om geïnspireerd te raken. Ik ben ervan overtuigd dat mensen die hun kennis en ervaring transparant delen (leuk en goed) gevonden worden.

Maarten van Ham
+31 6 10587038
info@14-12.com

BTW id: NL001686709B95

 

“Ik heb Maarten leren kennen in de fase dat ik mijn eigen ondernemerschap opstartte. De gesprekken met Maarten over onder andere positionering heb ik als zeer verhelderend ervaren. Maarten is inhoudelijk sterk, inspireert en schuwt de confrontatie niet. Dit heeft mij enorm geholpen bepaalde keuzes te maken. Zijn uitgebreide netwerk heeft mij bovendien in staat gesteld andere verbindingen te leggen die een positieve start aan mijn ondernemerschap hebben kunnen geven. Ik kan Maarten dan ook van harte aanbevelen zowel vanuit zijn expertise als inspirator en verbinder! – Stefan Maas – Directeur / eigenaar Maas HR Services”

“Ongeveer een jaar geleden ontstond vanuit Continu Breda het idee om ons netwerk inspiratie mee te geven. Een hulpvraag aan Maarten resulteerde in een geweldige ochtend: onze ‘Continu Blue Monday’. In basis mochten wij Maarten lenen voor zijn kennis van inbound marketing maar hij heeft uiteindelijk aan dit hele initiatief een geweldige en creatieve invulling gegeven.
Vanuit een heerlijk nuchtere benadering neemt hij je mee in zijn wereld waar oprecht delen centraal staat. Met een verhelderende blik, messcherp en prettig om naar te luisteren. Maarten, you made our day. Het was top om met je samen te werken in deze, nogmaals hartelijk dank! – Chantal Daris – Regiomanager Continu”

“Ik heb met Maarten meerdere projecten gerealiseerd. We hebben samen een breed scala aan Marcom uitingen verzorgd, zowel offline als online (video). Hierbij was Maarten zeer professioneel en wist heel goed wat hij wilde bereiken met de inzet van de uitingen. Maarten is daarnaast een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Weet heel goed waar hij het over heeft en blijft ook bij spannende deadlines altijd correct. Staat open voor suggesties en verliest daarnaast nooit het doel uit het oog. Ik kan een samenwerking met Maarten dan ook van harte aanbevelen.” – Lisenka Somers – Bureaumanager